Šport > Nogomet
50 ogledov

Podolski z mislimi pri Schumacherju

lukas podolski michael schumacher kopačke Reševalni pas/Twitter
Napadalec Arsenala Lukas Podolski bo na tekmi proti Manchester Unitedu zaigral s prav posebnimi kopačkami in s tem izkazal podporo svojemu rojaku Michaelu Schumacherju.

Nemški reprezentant Lukas Podolski se je pridružil Mercedesovi kampanji in Michaelu Schumacherju zaželel čim hitrejše okrevanje.

mercedes formula 1 michael schumacher | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Napadalec Arsenala bo na tekmi proti Manchester Unitedu zaigral v kopačkah, na katerih bo zapisano sporočilo v podporo nekdanjemu nemškemu dirkaču, ki se v bolnišnici v Grenoblu še vedno bori za svoje življenje. ''Bori se, Michael. Hitro se pozdravi,'' piše na športni obutvi 21-letnega nogometaša Arsenala.

Schumacherju je čim hitrejše okrevanje zaželela tudi ekipa Mercedesa, ki se je legendarnemu dirkaču poklonila z napisom na novem dirkalniku z oznako W05

Schumijevo stanje nevarno, a stabilno

Michael Schumacher se je hudo poškodoval 29. decembra lani, ko je padel med smučanjem v Meribelu. Najuspešnejšega dirkača vseh časov so nemudoma prepeljali v bolnišnico v Grenoblu, kjer je prestal dve operaciji. Schumacher je dober mesec in pol preživel v umetni komi, nato pa so mu počasi začeli zmanjševati odmerek. Prvi rezultati pa niso najbolj spodbudni, saj naj bi pri 45-letniku opazili le refleksno trzanje, medtem ko se na namerne dražljaje ne odziva, poroča nemški Bild.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.