Pogačar razkril skrivnost, zakaj mu šopi las tako štrlijo skozi čelado

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vse skupaj naj bi bilo popolnoma nenamerno.
Oglej si celoten članek

Vsi vemo, da so bili vir moči biblijskega junaka Samsona njegovi lasje in da je brez njih izgubil vso moč. In glede na to, da najboljši kolesar zadnjih dveh let Tadej Pogačar ves čas vozi s svojo prepoznavno pričesko, ko mu lasje štrlijo skozi čelado, so se nekateri hudomušno začeli spraševati, če ni morda prav ta nevsakdanji izgled vir njegove moči.

Foto: Twitter Tadej Pogačar

A glede na to, da je bilo večini novinarjev nekoliko nerodno postavljati podobna "neumna" vprašanja, nikoli nismo prišli do dna razlogu za Pogačarjev nenavadni izgled... Vse do letošnjega Toura!

Izjemni Slovenec tako kot v lanski sezoni ponovno dominira, na svojih ramenih že nosi rumeno majico, njegova prednost pred zasledovalci pa je praktično iz etape v etapo večja. V taboru UAE Team Emirates tako vlada odlično razpoloženje in ne bo primernejšega časa za vprašanje, ki zadnji dve leti muči kolesarske navdušence.

Foto: Twitter Tadej Pogačar

Organizatorji Dirke po Franciji so se tako v nedeljo odločili, da pridejo do dna Pogačarjevih šopov las. "Zjutraj, ko si nadenete čelado, ali si prav povlečete šope las skozi čelado? Kako to deluje? Prosim, razložite!" je Pogačarja presenetil uradni novinar Dirke po Franciji.

"Nič takega, samo nadenem si čelado in lasje preprosto ves čas tako stojijo. Je pa res, da se moram ostriči, so že predolgi," je odgovor o veliki skrivnosti svojega izgleda pojasnil dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji.

Foto: Twitter Tadej Pogačar

A pogumni novinar se še ni predal in je še enkrat poizkusil: "Ampak ali so zelo aerodinamični? Je to eno izmed vaših orožij?" je z vprašanjem nasmejal Pogačarja.

"Mislim, da ne. Je zgolj prijeten stil," je med smehom zaključil Pogačar.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.