Šport > Kolesarstvo
7425 ogledov

Pogačar razkril skrivnost, zakaj mu šopi las tako štrlijo skozi čelado

Tadej Pogačar Reševalni pas/Twitter
Vse skupaj naj bi bilo popolnoma nenamerno.

Vsi vemo, da so bili vir moči biblijskega junaka Samsona njegovi lasje in da je brez njih izgubil vso moč. In glede na to, da najboljši kolesar zadnjih dveh let Tadej Pogačar ves čas vozi s svojo prepoznavno pričesko, ko mu lasje štrlijo skozi čelado, so se nekateri hudomušno začeli spraševati, če ni morda prav ta nevsakdanji izgled vir njegove moči.

Tadej Pogačar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

A glede na to, da je bilo večini novinarjev nekoliko nerodno postavljati podobna "neumna" vprašanja, nikoli nismo prišli do dna razlogu za Pogačarjev nenavadni izgled... Vse do letošnjega Toura!

Izjemni Slovenec tako kot v lanski sezoni ponovno dominira, na svojih ramenih že nosi rumeno majico, njegova prednost pred zasledovalci pa je praktično iz etape v etapo večja. V taboru UAE Team Emirates tako vlada odlično razpoloženje in ne bo primernejšega časa za vprašanje, ki zadnji dve leti muči kolesarske navdušence.

Tadej Pogačar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Organizatorji Dirke po Franciji so se tako v nedeljo odločili, da pridejo do dna Pogačarjevih šopov las. "Zjutraj, ko si nadenete čelado, ali si prav povlečete šope las skozi čelado? Kako to deluje? Prosim, razložite!" je Pogačarja presenetil uradni novinar Dirke po Franciji.

"Nič takega, samo nadenem si čelado in lasje preprosto ves čas tako stojijo. Je pa res, da se moram ostriči, so že predolgi," je odgovor o veliki skrivnosti svojega izgleda pojasnil dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji.

Tadej Pogačar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

A pogumni novinar se še ni predal in je še enkrat poizkusil: "Ampak ali so zelo aerodinamični? Je to eno izmed vaših orožij?" je z vprašanjem nasmejal Pogačarja.

"Mislim, da ne. Je zgolj prijeten stil," je med smehom zaključil Pogačar.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice