"Pogačar se bo boril za mesta od 5 do 9"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Priljubljeni kolesarski vplivnež Pogačarju napoveduje boj za mesta od 5 do 9.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni kolesarski vplivnež Benji Naesen je v zadnjem podcastu spregovoril o glavnih favoritih za petkov kronometer na svetovnem prvenstvu v Glasgowu. Kronometer članov bo potekal v Stirlingu, mestecu v osrčju Škotske, slovenske barve pa bo zastopal Tadej Pogačar. Slovenski šampion, bronast s cestne dirke, je eden od tihih favoritov kronometra, ki ima precej ravninsko traso z nekaj malega vzponov (v skupni dolžini 47,8 kilometra, skupni vzpon 352 metrov).

Prav zaradi ravninske trase Pogačarja mnogi ne uvrščejo med glavne favorite, čeprav je na kronometru letošnjega Toura z naskokom premagal vse konkurente z izjemo fenomenalnega Jonasa Vingegaarda (Danec na svetovnem prvenstvu ne tekmuje). "Pogačarja vidim nekje na mestih od 5 do 9, pa še to bi rekel bolj 8 ali 9," je v zadnjem podcastu poudaril kolesarski vplivnež Benji Naesen. "Še vedno sem mnenja, da se s klasičnimi specialisti za kronometer tokrat ne bo mogel boriti," je med drugim še dodal Naesen.

Naesen je v zaključku razprave o petkovem kronometru podal še svoje tri favorite za medalje: Stefan Küng zmagovalec, Wout van Aert srebrn, Remco Evenepoel bronast. Počakajmo in bomo videli, kako prav je imel belgijski spletni vplivnež.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:00 10. Avgust 2023.

    Pojma nima!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.