Poglejte bližnje srečanje Keka z navijači Armade pred stadionom

Foto: Print Screen matjaž kek navijači armada
Najzvestejši navijači reškega kluba so po tekmi obstopili Matjaža Keka.
Oglej si celoten članek

Slovenski trener Matjaž Kek je z odstopom s položaja trenerja izzval pravo paniko med člani navijaške skupine Armada.

Šok na Reki Kek šokiral z odstopom

Zvesti navijači hrvaškega nogometnega kluba so po tekmi z Gorico, po kateri so igralce z žaljivkami pospremili z zelenice, obkrožili slovenskega stratega in ga moledovali, naj premisli o svoji odločitvi. "Naj oni odidejo, ne ti," so vpili navijači in mu tako dali vedeti, da ga ne krivijo za rezultatsko krizo kluba.

Kek, ki je Rijeko prevzel leta 2013, je po seriji slabih rezultatov nepreklicno odstopil s položaja. V zgodovino hrvaškega prvoligaša se je zapisal s tem, da je klub popeljal do prvega naslova državnega prvaka, kar mu je uspelo v sezoni 2016/2017.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.