Poglejte, kaj je našel v blatu!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Iznajdljivi ljudje vedno najdejo priložnost.
Oglej si celoten članek

V angleško govorečem svetu poznajo pregovor, ki bi ga lahko parafrazirali nekako v slogu: odpadki enega so zaklad drugega.

Zvestoba do groba Luka Dončić je sinoči slavil

Ta pregovor je udejanil iznajdljivi restavrator, ki zna svoje spretnosti dobro iztržiti. V blatu je namreč našel odvržene športne superge, že povsem prepojene z umazanijo.

Šlo je za superge znamke Air Jordan pod okriljem giganta Nike, točneje za serijo Jordan 3 in model Black Cement. V osupljivem postopku čiščenja je restavrator obutev spravil v stanje, ki je morda celo boljše in lepše od izvirnega. Celoten postopek si lahko ogledate na priloženih posnetkih.

Lebron James Ko je odkril, kaj ob petih zjutraj počne njegov sin, je jokal kot dež

Jordan 3 Black Cement je superga v "retro" slogu, s priokusom devetdesetih. Če želite danes naročiti ta model prek spleta, se cena giblje okrog 200 evrov. V nekaterih drugih zahodnih državah boste zanje odšteli še več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.