Šport > Košarka
14825 ogledov

Ko je odkril, kaj ob petih zjutraj počne njegov sin, je jokal kot dež

lebron james Epa
Najstarejši sin LeBrona Jamesa si želi po stopinjah slavnega očeta.

Trikratni prvak lige NBA LeBron James je velik zagovornik trdega dela in discipline, te vrednote pa je, kot kaže, uspešno prenesel tudi na svoje otroke.

dwight howard Superekipa Šport LeBron dobil še enega zvezdniškega pomagača

Košarkarski superzvezdnik se je v soboto zgodaj zjutraj odpravljal v telovadnico, ko je na dovozu prestižnega domovanja v Los Angelesu naletel na svojega sina. Ob nenadejanem prizoru je naravnost prekipeval od ponosa.

14-letni "Bronny", ki velja za enega najobetavnejših igralcev v konkurenci ameriške srednješolske košarke, je ob petih zjutraj pilil svoje košarkarske veščine, s tem pa svojega očeta ganil do solz.

bronny | Avtor: Print Screen Print Screen

"Ko sem videl svoje fante, kako ob petih zjutraj mečejo na koš, sem med potjo na trening dobesedno zajokal," je zapisal James in dodal, kako izredno ponosen je na svoje otroke. 

"Težko boste razumeli, če niste odraščali brez očeta ali če nimate otrok, katerim želite vcepiti, kaj pomeni 'delo'," je dodal najboljši košarkar na svetu.

luka dončić Oglasil se je Šport Dončić nazaj v Dallasu, tu je dokaz

James je odraščal brez očeta, zato mu v življenju ogromno pomeni, da je dober starš sinovoma Bronnyju in Brycu ter hčerki Zhuri. Otroci niso samo finančno preskrbljeni, temveč se lahko vedno zanesejo tudi na čustveno oporo očeta, ki jih vselej uči pomena discipline, delovne etike in lepega vedenja.

Očitno se njegovo dobro delo že obrestuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.