Šport > Košarka
5312 ogledov

Dončić nazaj v Dallasu, tu je dokaz

luka dončić Instagram
Najboljši novinec pretekle sezone v ligi NBA se je vrnil v Dallas.

Luka Dončić je ponovno v Dallasu, kar so z navdušenjem pospremili tudi številni navijači njegovega moštva. Slovenski čudežni deček se je sledilcem oglasil z objavo fotografije iz avtomobila, pri čemer je bil največ pozornosti znova deležen njegov glasbeni okus.

luka dončić NBA velikan Šport "Luka Dončić ni top 10 košarkar."

Dončić je užival ob skladbi Sto Svirača priljubljenega srbskega pevca pol-folk glasbe Saše Matića. "Njegov glasbeni okus je grozen. A še vedno ga imam rad," je zapisal nek navijač Dallas.

V Teksasu je trenutno peklensko vroče, živo srebro pa se je ponekod povzpelo tudi čez 40 stopinj. "Opoldne zunaj 40 stopinj. Ja, to bo Dallas," je komentiral drug uporabnik.

dončić dennis smith Zvezdnik razkriva Šport Zato Dončić ne bo nikoli zapustil Dallasa luka dončić Mnogo prezgodaj Šport Tri nore napovedi o Dončiću

Dončić ima še slaba dva meseca časa za piljenje forme pred drugo sezono v najmočnejši ligi na svetu. Poletje je preživel razpet med Ljubljano, Madridom in Dallasom, privoščil pa si je tudi nekajtedenske počitnice.

Kar nekaj prostega časa je namenil fizični pripravi za prihajajočo sezono.

Z izklesano podobo je navdušil tudi šefe v Dallasu in izpolnil obljubo, ki jo je dal lastniku moštva Marku Cubanu, in sicer da bo svoje trebušne mišice izoblikoval v t.i. "šesterček".

Sadove trdega dela bo lahko prvič preizkusil že v prihajajočli dneh, ko se bo udeležil kakšnega treninga s soigralci.

rick carlisle Pod drobnogledom Šport V Dallasu navdušeni nad tem, kar Dončić počne v Ljubljani luka dončić Proti sireni Šport Luka "Clutch" Dončić
 | Avtor: Instagram Instagram
Komentarjev 1
  • sam50 11:06 24.avgust 2019.

    Ja,res je potreben dokaz,da se je fant vrnil k svojemu delodajalcu.....