Magazin > Horoskop in Numerologija
1999 ogledov

Vroči horoskop za teden od 26. 8. do 1. septembra 2019

astrologija, horoskopi
To pravijo ljubezenske zvezde.

OVEN
V tem tednu boste šli na vse ali nič. Imeli boste ogromno notranje moči, obdajala pa vas bo skrivnostnost. Prisotna bo strast, v zraku bo magnetna privlačnost. Obsedeni boste s tistim, za kar si prizadevate. Pri doseganju ciljev se zlepa ne boste predali. Še dobro, da imate razumevajočega partnerja.

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Vaša spolnost se bo razcvetela šele, ko se boste s partnerjem pogovorili o določenih težavah. Želite biti ljubljeni, občudovani in se počutiti varno v zvezi. V tem tednu boste precej občutljivi, zato boste potrebovali veliko nežnosti. Bolj kot seks vam bodo pomembni objemi in nežni poljubi.

Ljubezen: 5
Seks: 3

DVOJČKA
Spolnost bo za vas užitek, za katerega se boste trudili in si boste vzeli dovolj časa. Hiter seks v tem tednu za vas ne bo opcija. Z veseljem si boste vzeli več časa, da bosta s partnerjem oba prišla do vrhunca. Vsega se boste lotevali z vsemi čuti in predanostjo, brez pretirane domišljije. Oba bosta zadovoljna.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RAK
V postelji boste v tem tednu nadvse strastni. Nikakor vas ne bo strah preizkusiti kaj novega ali nenavadnega. Ne bo vas niti potrebno spraševati, kaj vam je všeč, to boste povedali kar sami. Če pa bo partner še dodatno spodbujal vaš ego, boste še bolj razvneti, energija bo kar bruhala iz vas. Bodite pripravljeni na vse.

Ljubezen: 5
Seks: 6

LEV
Obstaja velika verjetnost, da bosta s partnerjem ustvarila izjemno čustveno razmerje. Vi boste pobudnik in vodja. Soočili se boste z mnogimi spremembami v ljubezenskem življenju. Če se bosta o vseh željah, tudi intimnih, znala mirno pogovoriti, bo teden potekal sproščeno in brez prepirov.

Ljubezen: 5
Seks: 4

DEVICA
Zadovoljni boste samo s partnerjem, ki vas bo znal obvladati in vam bo ponudil celotno lestvico telesnih užitkov. Vaš erotični temperament bo močan. Kot ljubimci se boste sijajno izkazali. Drugi pa vas bodo zaradi telesne in duhovne moči občudovali. Povežite se z duhovno močnimi ljudmi.

Ljubezen: 3
Seks: 5

TEHTNICA
Ves čas boste razmišljali o idealni ljubezni, kar se bo odražalo tudi pri vašem spolnem vedenju. Pri sanjarjenju boste šli lahko celo tako daleč, da ne boste več znali ločiti fantazij od realnosti. Pazite, da ne boste šokirali partnerja, saj boste lahko celo preveč perverzni in revolucionarni.

Ljubezen: 2
Seks: 3

ŠKORPIJON
Možnosti za avanturo se vam bodo ponujale na različnih mestih, vas pa bo nekaj držalo nazaj. Morda bodo za to kriva čustva, ki jih še vedno gojite do nekdanjega partnerja. Prav je, da najprej zacelite srčne rane, a bi vam bilo to morda lažje z nekom ob strani. Stopite korak naprej, presenečeni boste.

Ljubezen: 2
Seks: 1

STRELEC
Vezani boste tokrat odlični ljubimci, a za okus vašega partnerja morda malo preveč skrivnostni in zadržani. Poskusite se sprostiti. Spregovorite o svojih fantazijah. Samski pa boste v ključnih trenutkih preveč zaprti, zato si prav veliko akcije v postelji v tem tednu ne obetajte.

Ljubezen: 3
Seks; 4

KOZOROG
Posteljne radosti vas bodo razveseljevale, s partnerjem se bosta odlično ujela. Razmerje bo naravnost cvetelo. Izmenjevali se bosta vroča strast in umirjena ljubezen. Čustva bodo globoka, lahko pa bo prišlo tudi do odločilnega koraka. Ne boste zahtevali preveč, le nekaj drugačnega.

Ljubezen: 6
Seks: 6

VODNAR
V tem tednu boste izstopali iz povprečja, vsakič boste našli način za preboj iz ozadja. Zelo boste tudi velikodušni, topli, samozavestni in ustvarjalni, česar pa bo vesel predvsem partner. Če bo pokazal, da vas ceni, mu boste prisegli večno zvestobo. Pripravljeni boste na vse, le na ovinkarjenje ne.

Ljubezen: 6
Seks: 5

RIBI
Vaše intimno življenje bo ta teden prekipevalo od žgečkljivih domislic in seksualne napetosti. Mnoge bo zamikala vroča avantura, določena oseba vam preprosto ne bo šla iz glave. Vsaka beseda bo imela nagajiv podton in marsikatero noč vam bodo polepšale erotično obarvane sanje.

Ljubezen: 4
Seks: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.