Poglejte, kaj je po tekmi Luka naredil s prejeto nagrado

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je za konec svetovnega prvenstva osrečil mlado družino.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so se na Filipinih počutili kot doma. V omenjeni državi ima namreč Luka Dončić izjemen status, predstave slovenskega velezvezdnika pa so na dvoboje Slovenije tako privabile tudi številne gledalce. Med njimi je bila tudi mlada družina s plakatom na katerem je bilo zapisano, da je otrok dobil ime po tokratnem kapetanu slovenske izbrane vrste.

Ta je na dvoboju za sedmo mesto proti Italiji, Slovenija je zmagala z rezultatom 89:88, v svojo statistiko vpisal 29 točk, 10 skokov, 8 podaj in tri ukradene žoge ter bil seveda izbran za najkoristnejšega igralca dvoboja. S tem si je prislužil tudi manjšo lovoriko.

A ta bo zdaj ostala na Filipinih, saj je zvezdnik Dallasa na tribunah opazil omenjeni plakat, po krajšem pogovoru pa je družini nagrado MVP izročil predstavnik za odnose z javnostjo pri KZS Grega Brezovec. Vsaj mama in oče sta bila navdušena nad Dončićevo potezo, malček pa bo najverjetneje dejanje svojega soimenjaka primerno cenil šele čez nekaj let.

 dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:56 10. September 2023.

    Odlično pohvalno. Spoštovanja vredno. Samo še na igrišču med tekmo naj tako deluje, ne pa da gestiikulira, maha z rokami …

  • 18:05 9. September 2023.

    Bravo Luka, res lepo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.