Poglejte, kaj je Ronaldu storil madžarski varnostnik

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Portugalski zvezdnik je na prizorišče vstopil na nič kaj glamurozen način.
Oglej si celoten članek

V torek je Portugalska na uvodni tekmi skupine F v Budimpešti premagala Madžarsko (0:3). Aktualni evropski prvaki so odpor gostiteljev lomili vse do sklepnih minut, ko so napolnili njihovo mrežo.

Skupina F Do 84. minute na obzorju šok, nato pa ...

Dva zadetka za zmagovalce je zabil Cristiano Ronaldo. Legendarni napadalec je na srečanju podrl dva rekorda. Postal je prvi nogometaš z nastopom na petih različnih Eurih (na vseh je dosegel gol), obenem je odslej najboljši strelec v zgodovini evropskih prvenstev - trenutno je pri enajstih zadetkih.

Ronaldo je eden najbolj slavnih športnikov in prepoznavnih obrazov na svetu. Toda ob prihodu na Puskás Aréno je bil podvržen sprejemu, ki ga najbrž ne doživi prav pogosto. 

Madžarski varnostnik je namreč temeljito preveril obe strani Ronaldove akreditacije, da bi se prepričal, ali ima pravico vstopa v slačilnice. Morda pa uslužbenec ni nogometni navijač ... Ronaldo je po pregledu le malce dvignil obrvi.

Portugalska se bo v drugem kolu skupine F v Münchnu pomerila z Nemčijo, v tretjem kolu pa se bo vrnila v Budimpešto in se pomerila s Francijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:26 17. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

  • 10:47 16. Junij 2021.

    Človek, ki opravlja svoje delo. Če pa bi se vmes vrinil "dvojnik", pa bi pisali, da je bil malomaren v …

  • 09:07 16. Junij 2021.

    A se vam res zdi primerno pisati o varnostniku, ki je le vestno in kvalitetno opravljal svoje delo??? Bi se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.