Poglejte, s čim si je Dončić prislužil potezo večera

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Za mladim slovenskim zvezdnikom je še en uspešen večer v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na svojem parketu ugnali aktualne prvake Toronto Raptors (110:102) in na 12. tekmi prišli do sedme zmage.

Gonilna sila domačinov je bil znova Luka Dončić. Dosegel je 26 točk, 15 skokov in sedem asistenc, najboljši pa je bil v ključnih trenutkih, ko se je tekma lomila.

Še enkrat več je Ljubljančan pokazal nekaj mojstrskih potez in lepih akcij, z eno od njih si je prislužil "Heads Up Play Of The Day".

Video Dončić blestel v ključnih trenutkih za zmago nad prvaki

"Heads Up" v prostem prevodu pomeni "glave gor" in naziv je kar primeren za Dončićevo vragolijo, s katero je v zrak poslal dva nasprotnika, nato pa asistiral Sethu Curryju za trojko.

Dončić in Telički bodo ponovno v akciji v noči na torek, ko bodo v teksaškem obračunu gostili San Antonio Spurs.

NBA prvak "Kar naprej čakam, da bo Dončić odigral slabo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:23 17. November 2019.

    the media not be played

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.