Poglejte brutalni prekršek, zaradi katerega je zvezdnik dobil hudo prepoved

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
NHL zvezdnik Corey Perry je prejel kar pet tekem prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Corey Perry, član hokejskega moštva severnoameriške lige NHL Dallas Stars, je prejel prepoved nastopanja na petih tekmah zaradi grobega prekrška nad branilcem Nashville Predators Ryanom Ellisom na sredini tekmi, je danes sporočila komisija za varnost igralcev v ligi NHL.

Do incidenta je prišlo v tretji minuti obračuna zimske klasike, ki jo je na koncu pred 85.630 gledalci s 4:2 dobil Dallas.

Perryja je sodnik zaradi udarca s komolcem v obraz Ellisa takoj kaznoval s petimi minutami na kazenski klopi, zdaj pa je 34-letnik prejel še disciplinsko in finančno kazen v višini 40.322,60 dolarjev. Denar bo šel v sklad za nujno pomoč hokejistom.

  NHL Dallas slavil pred 85.630 gledalci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.