Poglejte si, kako je v svojih amaterskih časih izgledal najboljši kolesar sveta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po spletu je zaokrožila slika skromnih začetkov Primoža Rogliča.
Oglej si celoten članek

Neverjetna zgodba Primoža Rogliča, ki se je iz talentiranega smučarskega skakalca po grozljivem padcu ter poškodbah prelevil v cestnega kolesarja in v nekaj letih postal najboljši na svetu, deluje kot iz pravljice.

A o tem, da ne gre za kakšno izmed pravljic bratov Grimm, temveč resnično zgodbo polno žrtvovanja in odrekanja, govori tudi fotografija, ki je v zadnjih dneh zaokrožila po spletu.

Moštveni kolega: "To je nespoštljivo do Primoža"

Na njej lahko vidimo skromne začetke kolesarja, ki je v svoji karieri slavil na dirkah, kot so Dirka po Romandiji, Tirreno-Adriatico, Dirka po Baskiji, Dirka po Aalgarvu, Dirka po Združenih arabskih emiratih ter slovita Vuelta, zdaj pa je tik pred zmago na največji kolesarski dirki vseh časov, legendarnem Touru.

Primož na sliki naj bi imel približno 22 let, kot lahko vidimo, pa njegova takratna oprava ni primerljiva z današnjo najmodernejšo tehnologijo, s katero ga opremlja ekipa Jumbo-Visma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.