Poglejte si zadnji kilometer "slovenske" etape

Foto: Epa
Foto: Epa
Petek je bil na dirki po Španiji povsem v znamenju slovenskih kolesarjev.
Oglej si celoten članek

Etapa s sedmimi gorskimi cilji se je končala z vzponom Los Machucos, ki na nekaterih mestih dosega 25-odstotni naklon. Prav tam sta napadla Tadej Pogačar in Primož Roglič ter povsem razorožila konkurente.

Kraljevska etapa Roglič in Pogačar na kraljevski etapi sodelovala za nadaljevanje slovenske dominacije!

V poslednjih metrih je bil za odtenek močnejši mlajši Pogačar, prišel je do svoje druge etapne zmage na letošnji Vuelti. Zasavec se je zadovoljil z drugim mestom in novo uvrstitvijo na stopničke.

Roglič je še utrdil svojo prednost v skupnem seštevku, pred Špancem Alejandrom Valverdejem ima že dve minuti in 25 sekund naskoka. Pogačar je napredoval na tretje mesto z zaostankom 3:01 za rojakom.

Prijatelja Roglič in Pogačar sta s to prisrčno potezo postala največji hit dirke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:57 7. September 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 18:51 6. September 2019.

    Roglič je prepustil zmago Pogačarju ! Dogovor !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.