Poglejte, zakaj sta ponorela Dončić in Cuban

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V noči na nedeljo so Telički prišli do nove zmage.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so serijo šestih domačih tekem sklenili z zmago nad Philadelphia 76ers (109:91) in se utrdili v zgornjem delu zahodne konference.

Video Luka ni zadeval, a vseeno našel način za uspeh ekipe

Luka Dončić strelsko ni bil najbolj razpoložen, saj je dosegel "zgolj" 19 točk, vpisal pa je 12 asistenc in znova poskrbel za nekaj vrhuncev.

Pri Dallasu je manjkal Kristaps Porzingis, pri Philadelphii pa Joel Embiid. Pod košem je tako lahko dominiral srbski center Boban Marjanović.

224 centimetrov visoki košarkar je na srečanju proti 76ers zadel tudi met za tri točke. To je seveda izzvalo burno reakcijo domače klopi.

Poleg košarkarjev se je na klopi dobro zabaval tudi lastnik franšize Mark Cuban. Ta je Marjanovićevo trojko pozdravil prav tako navdušeno kot njegovi soigralci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.