''Pogovarjal sem se z Man Utd''

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski reprezentant vztraja, da so "rdeči vragi" vzpostavili stik z njim med prestopnim rokom, toda razkril je, da pogovori na koncu niso privedli do ponudbe.
Oglej si celoten članek

Barcelonin napadalec Neymar je potrdil, da je bil v pogovorih z Manchester Unitedom glede potencialne selitve na Old Trafford, toda pravi, da velikan iz Premier League ni poslal konkretne ponudb.

O možni selitvi na Old Trafford se je poročalo avgusta, še pred uradnim zaprtjem prestopnega roka, trener Kataloncev Luis Enrique pa ni želel vstopati v špekulacije po prvi ligaški zmagi nad Athletic Bilbaom (1:0).

Brazilski reprezentant je zdaj prvič javno nakazal, da je prišlo do pogovorov med njegovim taborom in Unitedom, a da ponudbe Angleži niso postavili.

"Imeli smo pogovore, toda ni bilo nič konkretnega," je za ESPN Brasil povedal Neymar na vprašanje o možni selitvi v United.

"Slišal sem, da so bile ponudbe, toda meni je ni poslal nihče."

Ekipa Louisa van Gaala je iskala napadalca, ko se je poletni prestopni rok bližal koncu, v zadnjih urah pa so se "rdeči vragi" odločili za francoskega strelca Anthonyja Martiala iz AS Monaca, ki bi ga lahko plačali s kar 58 milijoni funtov.

Toda Neymarjeve izjave bi lahko kazale na to, da bo United še naprej sledil zvezdniku Barcelone z namenom, da bi v prihodnjih prestopnih rokih morda dejansko zagrizli za njegov prihod na Old Trafford.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.