Šport > Nogomet
23 ogledov

''Pogovarjal sem se z Man Utd''

neymar EPA
Brazilski reprezentant vztraja, da so "rdeči vragi" vzpostavili stik z njim med prestopnim rokom, toda razkril je, da pogovori na koncu niso privedli do ponudbe.

Barcelonin napadalec Neymar je potrdil, da je bil v pogovorih z Manchester Unitedom glede potencialne selitve na Old Trafford, toda pravi, da velikan iz Premier League ni poslal konkretne ponudb.

O možni selitvi na Old Trafford se je poročalo avgusta, še pred uradnim zaprtjem prestopnega roka, trener Kataloncev Luis Enrique pa ni želel vstopati v špekulacije po prvi ligaški zmagi nad Athletic Bilbaom (1:0).

Brazilski reprezentant je zdaj prvič javno nakazal, da je prišlo do pogovorov med njegovim taborom in Unitedom, a da ponudbe Angleži niso postavili.

"Imeli smo pogovore, toda ni bilo nič konkretnega," je za ESPN Brasil povedal Neymar na vprašanje o možni selitvi v United.

"Slišal sem, da so bile ponudbe, toda meni je ni poslal nihče."

Ekipa Louisa van Gaala je iskala napadalca, ko se je poletni prestopni rok bližal koncu, v zadnjih urah pa so se "rdeči vragi" odločili za francoskega strelca Anthonyja Martiala iz AS Monaca, ki bi ga lahko plačali s kar 58 milijoni funtov.

Toda Neymarjeve izjave bi lahko kazale na to, da bo United še naprej sledil zvezdniku Barcelone z namenom, da bi v prihodnjih prestopnih rokih morda dejansko zagrizli za njegov prihod na Old Trafford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.