Pohlepni starši: ''Kobe, oprosti''

Foto: EPA
Foto: EPA
Saga o prodaji spominkov Kobeja Bryanta se je končala z opravičilom staršev ameriškega košarkarja. Avkcijska hiša Goldin Auctions se je z zvezdnikom Los Angeles Lakers dogovorila za prodajo šestih spominkov, s katerimi nameravajo zbrati pol milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant in avkcijska hiša Goldin Auctions, ki je z mamo slavnega košarkarja dogovorila za dražbo njegovih spominkov, sta dosegla dogovor o prodaji šestih predmetov, ki naj bi dosegli vrtoglavo vrednost v višini 500 tisoč ameriških dolarjev.

Za dražbo se je brez privoljenja svojega sina odločila Pamela Bryant, in sicer zato, ker ji Kobe ni želel izplačati 450 tisoč dolarjev za nakup nove hiše v Nevadi. V prepričanju, da Bryant spominkov ne potrebuje več, se je dogovorila za njihovo prodajo, Kobe pa je proti podjetju vložil tožbo.

Dogovor med obema stranema je bil dosežen teden dni pred sodno obravnavo v New Jerseyju. Starši slavnega košarkarja, Joe in Pamela Bryant, sta v znak sprave ponudila javno opravičilo. ''Obžalujeva najina dejanja in izjave v povezavi z dražbo spominkov Kobeja Bryanta. Opravičujeva se za kakršenkoli nesporazum in nenamerno bolečino, ki sva jo prizadejala svojemu sinu. Njegovo denarno pomoč zelo ceniva. Opravičujeva se tudi Goldin Auctions, ki so se nenamerno znašli v tej zgodbi, in se jim zahvaljujeva za vso pomoč,'' sta zapisala starša legendarnega košarkarja.

Podjetje Goldin Auctions se je moralo odpovedati približno 90 odstotkom vseh spominkov, na njihovo veselje pa so se uspeli dogovoriti za prodajo nekaterih najvrednejših artiklov. ''Ponujamo zelo redke Kobejeve spominke,'' je povedal predsednik Ken Goldin. Dražba se bo začela 17. junija in bo trajala do 19. julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.