"Pokal poklanjamo preminulemu Puerti"

Foto: Žurnal24 Ni bilo dvoma, komu bodo Jesus Navas in soigralci posvetili osvojeni kraljevi po
Atletico iz Madrida ni uspel priti še do svoje druge lovorike to sezono. Kraljevi pokal mu je izmaknila Sevilla, ki je naslov poklonila pred tremi leti tragično preminulemu soigralcu Antoniu Puerti.
Oglej si celoten članek

Osvojeni kraljevi pokal so trener in nogometaši Seville nemudoma posvetili svojemu nekdanjemu soigralcu Antoniu Puerti, ki se je leta 2007 zgrudil na igrišču in umrl. "Ta naslov je za Puerto in vse tiste, ki jih ni več z nami," je dejal Jesus Navas, ki je končni izid postavil v sodniškem podaljšku: "To mu dolgujemo, želimo proslaviti skupaj z njim."

Puerta, eden najobetavnejših španskih nogometašev, je končal življenjsko in nogometno pot pri le 22 letih, pred tem je Sevilli pomagal do naslova v pokalu Uefa in do kraljevega pokala. Zapustil je ženo in sina Aitorja, ki je bil rojen že po njegovi smrti. Nogometaši Seville so se spomnili tudi branilca Sergia Sancheza, ki je moral prekiniti kariero zaradi težav s srcem in pričakuje operacijo, ki bi utegnila rešiti njegovo nogometno udejstvovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.