Šport > Nogomet
27 ogledov

"Pokal poklanjamo preminulemu Puerti"

Ni bilo dvoma, komu bodo Jesus Navas in soigralci posvetili osvojeni kraljevi po Žurnal24 main
Atletico iz Madrida ni uspel priti še do svoje druge lovorike to sezono. Kraljevi pokal mu je izmaknila Sevilla, ki je naslov poklonila pred tremi leti tragično preminulemu soigralcu Antoniu Puerti.

Osvojeni kraljevi pokal so trener in nogometaši Seville nemudoma posvetili svojemu nekdanjemu soigralcu Antoniu Puerti, ki se je leta 2007 zgrudil na igrišču in umrl. "Ta naslov je za Puerto in vse tiste, ki jih ni več z nami," je dejal Jesus Navas, ki je končni izid postavil v sodniškem podaljšku: "To mu dolgujemo, želimo proslaviti skupaj z njim."

Puerta, eden najobetavnejših španskih nogometašev, je končal življenjsko in nogometno pot pri le 22 letih, pred tem je Sevilli pomagal do naslova v pokalu Uefa in do kraljevega pokala. Zapustil je ženo in sina Aitorja, ki je bil rojen že po njegovi smrti. Nogometaši Seville so se spomnili tudi branilca Sergia Sancheza, ki je moral prekiniti kariero zaradi težav s srcem in pričakuje operacijo, ki bi utegnila rešiti njegovo nogometno udejstvovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.