Pokopali ligo Pronoli

Foto: Žurnal24 pececnik_sad_spo_130508_main
Tripartitna pogodba med podjetjema GSA, Telekom, d. d., in Združenjem nogometnih prvoligašev, ki je zaživela ob ideji lige Pronoli, ni več veljavna. V petek so je vpleteni prekinili.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh nam je na uho prišla informacija, da Združenje nogometnih prvoligašev (ZNPL) nima sklenjene veljavne pokroviteljske pogodbe s podjetjem Telekom, d. d., za tekočo sezono. Prejšnja med obema partnerjema je potekla poleti leta 2008, zaradi projekta Pronoli lige Joca Pečenika pa nova nikoli ni ugledala dneva.

Kasneje je zaradi nestrinjanja Maribora ideja lige Pronoli propadla, tripartitna pogodba med Pečečnikovim podjetjem GSA, Telekomom in ZNPL pa je ostala, saj so jo vpleteni podpisali že prej. Zaradi zasedenosti šestega najbogatejšega Slovenca do januarja pogodbe ni bilo mogoče prekiniti, kot pa nam je potrdil Pečečnik sam, so trije nesojeni partnerji to v petek vendarle storili.

"V petek smo s Telekomom razdrli pogodbo. Drži, da zaradi moje odsotnosti tega prej nismo mogli storiti,"
pravi alfa in omega Interblocka. ZNPL in Telekom sta že prej podpisala pismo o nameri, ki določa, da bosta novo pokroviteljsko pogodbo podpisala takoj, ko bo zgodba z ligo Pronoli končana. Zdaj ovir ni več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.