Šport > Nogomet
29 ogledov

Pokopali ligo Pronoli

pececnik_sad_spo_130508_main Žurnal24 main
Tripartitna pogodba med podjetjema GSA, Telekom, d. d., in Združenjem nogometnih prvoligašev, ki je zaživela ob ideji lige Pronoli, ni več veljavna. V petek so je vpleteni prekinili.

V zadnjih dneh nam je na uho prišla informacija, da Združenje nogometnih prvoligašev (ZNPL) nima sklenjene veljavne pokroviteljske pogodbe s podjetjem Telekom, d. d., za tekočo sezono. Prejšnja med obema partnerjema je potekla poleti leta 2008, zaradi projekta Pronoli lige Joca Pečenika pa nova nikoli ni ugledala dneva.

Kasneje je zaradi nestrinjanja Maribora ideja lige Pronoli propadla, tripartitna pogodba med Pečečnikovim podjetjem GSA, Telekomom in ZNPL pa je ostala, saj so jo vpleteni podpisali že prej. Zaradi zasedenosti šestega najbogatejšega Slovenca do januarja pogodbe ni bilo mogoče prekiniti, kot pa nam je potrdil Pečečnik sam, so trije nesojeni partnerji to v petek vendarle storili.

"V petek smo s Telekomom razdrli pogodbo. Drži, da zaradi moje odsotnosti tega prej nismo mogli storiti,"
pravi alfa in omega Interblocka. ZNPL in Telekom sta že prej podpisala pismo o nameri, ki določa, da bosta novo pokroviteljsko pogodbo podpisala takoj, ko bo zgodba z ligo Pronoli končana. Zdaj ovir ni več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.