Tako je o "slovenskem večeru" poročal New York Times

Foto: twitter
Foto: twitter
"Nosili so slovenske drese, Miamijeve in Dallasove," tako so dogajanje po tekmi v Miamiju opisali pri New York Times.
Oglej si celoten članek

"Najmanj pol ure po koncu tekme je 2000 ljudi vztrajalo na tribunah dvorane American Airlines in to na nogah," so pri NYT opisali vzdušje, ki so ga pričarali slovenski navijači. Za eno noč bi Miami lahko bil Ljubljana, so zapisali o invaziji navijačev na Florido. 

"Neverjetno. Vsak športnik sanja o tem, da se poveže z navijači. Resnično jih cenim," so povzeli besede nekdanjega kapetana slovenske izbrane vrste Gorana Dragića. Da je bil to poseben večer, je poudaril tudi Luka Dončić in se zahvalil vsem, ki so prišli. 

Po tekmi Tako se je Dragić poveselil z navijači

Posebno vzdušje v dvorani so občutili vsi. "Doma sta junaka," je po tekmi povedal legendarni Dirk Nowitzki. "Dragić je dosegel trojni dvojček in Luka je vedno blizu tega, da ga doseže. Dragić je bil fantastičen nocoj."

"Nocoj je bilo noro, res je bilo noro," je komentiral trener Dallasa Rick Carlisle. "To govori o tem, kako je NBA priljubljena po vsem svetu. Bilo je zelo dobro."

Slovenski večer En Slovenec pri trojnem dvojčku, drugi blizu njega

Američani začudeni Tako so Slovenci rajali v Miamiju, Gogi in Luka pa na parketu

Video Tako so Miami preplavili slovenski zvoki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.