Italijani so neizmerno razveselili tudi te države

Foto: Epa
Foto: Epa
Ko Anglija izgubi, ni veselo le v Rimu.
Oglej si celoten članek

Po zadnjem strelu z belo pike Bukaya Sake je v Angliji zavladala žalost in v Italiji evforija, a poraz velikokrat nogometno samovšečnih Angležev je razveselil številne navijače v Evropi, še najbolj pa njihove severne sosede. Škoti, ki jih z Anglijo veže burna zgodovina, so tako bučno praznovali uspeh Azzurrov. Podobno je bilo tudi na Irskem in v Walesu.

"Roberto Mancini bo vedno dobil zastonj pivo, če bo prišel na Irsko ali Škotsko," je eden od šaljivih zapisov na twitterju, kjer so si uporabniki ponovno znali dati duška. Nekateri so Mancinija preimenovali v Roberta the Bruca in tako obudili spomin na slovitega škotskega kralja z istim imenom, ki je Škotski prinesel samostojnost v boju z Angleži, ljubitelji filmov pa ga poznajo predvsem iz filma Braveheart o Williamu Wallacu.

"Draga Anglija, vemo, kako je, če te proti tvoji volji izločijo iz Evrope. Z ljubeznijo, Škotska," je tako še eden od komentarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.