Polfinale južnoameriških ekip?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Gonzalo Higuain gol zadetek veselje slavje proslavljanje Foto: Žurnal24 Legendarni Diego Maradona in njegov naslednik, Lionel Messi. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Argentina Južna Koreja Higuain Messi Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder gol zadetek veselje proslavljanje proslava Jan Mucha Foto: Žurnal24 Robinho gol zadetek proslava proslavljanje veselje Foto: Žurnal24
Lahko zgodi, da pride do polfinala štirih južnoameriških izbranih vrst, če bodo reprezentance Argentine, Brazilije, Urugvaja in Paragvaja vse dobile četrtfinalne obračune. Verjamete? Debatirajte v komentarjih.
Oglej si celoten članek

Na nogometnem svetovnem prvenstvu v JAR se lahko zgodi, da pride do polfinala štirih južnoameriških izbranih vrst, če bodo reprezentance Argentine, Brazilije, Urugvaja in Paragvaja vse dobile četrtfinalne obračune. A nasproti jim bodo stale visoke ovire: tri evropske ekipe (Španija, Nizozemska in Nemčija) in edini preživeli afriški udeleženec Gana. Po mnenju poznavalcev sta že dva četrtfinalna obračuna vredna tudi finala in nogometni sladokusci že komaj čakajo na nadaljevanje prvenstva; to sta dvoboja Nizozemska – Brazilija in Argentina – Nemčija. Dvakratni svetovni prvaki Urugvajci se bodo v četrtfinalu pomerili z Gano, Paragvaj pa se bo udaril z evropskimi prvaki Španci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.