Šport
4 ogledov

Polfinale južnoameriških ekip?

1/12
Žurnal24 main
Lahko zgodi, da pride do polfinala štirih južnoameriških izbranih vrst, če bodo reprezentance Argentine, Brazilije, Urugvaja in Paragvaja vse dobile četrtfinalne obračune. Verjamete? Debatirajte v komentarjih.

Na nogometnem svetovnem prvenstvu v JAR se lahko zgodi, da pride do polfinala štirih južnoameriških izbranih vrst, če bodo reprezentance Argentine, Brazilije, Urugvaja in Paragvaja vse dobile četrtfinalne obračune. A nasproti jim bodo stale visoke ovire: tri evropske ekipe (Španija, Nizozemska in Nemčija) in edini preživeli afriški udeleženec Gana. Po mnenju poznavalcev sta že dva četrtfinalna obračuna vredna tudi finala in nogometni sladokusci že komaj čakajo na nadaljevanje prvenstva; to sta dvoboja Nizozemska – Brazilija in Argentina – Nemčija. Dvakratni svetovni prvaki Urugvajci se bodo v četrtfinalu pomerili z Gano, Paragvaj pa se bo udaril z evropskimi prvaki Španci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.