Policija ne bo ukrepala proti Balotteliju

Foto: EPA
Foto: EPA
Mario Balotelli naj bi grozil ženski, ki je fotografirala njegov Ferrari, a se je slednja odločila, da ne bo podala prijavo na policijo.
Oglej si celoten članek

Policija je potrdila, da ne bo sprožila nadaljnih postopkov proti napadalcu Liverpoola, ki naj bi grozil neznani ženski. Ta je v četrtek fotografirala nogometašev avto, Mario Balotelli pa se je na to početje burno odzval.

"Policija je bila poklicana na Powsey Road v Wythenshawu zaradi groženj z nasiljem. Policisti so se kasneje pogovorili z osebo, ki naj bi ji grozili, ta pa se je odločila, da ne bo podala prijave. Postopek se tako ne bo nadaljeval," je policija zapisala v uradnem poročilu za javnost.

Balotelli je v zadnjem času precej manj viden na zelenicah. Liverpool je zanj Milanu v poletnem prestopnem roku odštel nekaj več kot 20 milijonov evrov, napadalec, ki je po zamenjavi selektorja izgubil tudi mesto v italijanski izbrani vrsti, pa po prihodu še ni uspel zabiti ligaškega gola. Uspešnejši je bil v Ligi prvakov, zadel je proti bolgarskemu Ludogorcu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.