Policisti vpričo otroka fizično napadli nosečnico

Foto: Twitter
Možje v modrem so se vpričo majhnega otroka s silo lotili nogometaša in njegove noseče soproge.
Oglej si celoten članek

Mariana Clemente, soproga mehiškega vratarja Alfreda Saldívarja, člana mehiške ekipe Club Universidad Nacional, je na spletu delila posnetek škandaloznega ravnanja policistov v Mexico Cityju.

Policisti so se para lotili s silo, od česar jih ni odvrnilo niti to, da je Celementejeva s šestem tednu nosečnosti. Vse to se je zgodilo vpričo enega izmed njunih dveh sinov, ki je sedel na zadnjem sedežu.

Rutinski nadzor cestnega prometa je prerasel v nasilje, ker soproga mehiškega nogometaša policistom ni dovolila pregleda njene torbice, saj je menila, da nimajo utemeljenega razloga. Policisti so se na oviranje postopka odzvali zelo agresivno ju poskušali na silo izvleči iz avtomobila.

Pretresena Clementejeva je posnetek incidenta delila na spletu, kjer si ga je ogledalo že več kot milijon ljudi. Objavila je tudi fotografijo odrgnin na bradi in prsnem košu.

Tamkajšnja policija je strogo obsodila neutemeljen napad na nosečnico in njenega moža. Policisti so se zaradi suma prekoračitve pooblastil in uporabe prekomerne sile znašli v preiskavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:30 1. Februar 2020.

    Kako neupravičeno? Neupoštevanje ukazov, nesodelovanje, aktivno upiranje aretaciji? Popolnoma pravilno so ravnali, še premalo.

  • 14:06 1. Februar 2020.

    Pošten in civiliziran človek sodeluje v postopku!

  • 12:53 1. Februar 2020.

    No, ja... neutemeljen razlog... to je Mehika... je kdo pomislil, da so imeli razlog: sum na droge? V Mehiki je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.