Poljak brez izpita dobil Astona Martina!

Foto: Žurnal24 Srečni Marek Sosnowski, še vedno brez izpita. (Foto: Pokernews.si)
S finalnim turnirjem se je pred dnevi zaključila promocijska akcija Drive the Dream, a takoj ko se je ena končala, so pri PartyPokru že predstavili dve novi promocijski akciji.
Oglej si celoten članek

Med nas se tako vrača promocija Cash Runner, na svoj račun pa bodo v naslednjih tednih prišli tudi ljubitelji elektronike, saj bodo pri Partyu do konca novembra podelili kar osem telefonov iPhone 4s.

Promocija Drive the Dream dobila zmagovalca brez vozniškega izpita!
Pravzaprav drugačen razplet dogodkov skorajda ni bil mogoč. Organiziraš veliko promocijsko akcijo, katere glavna nagrada je avtomobil Aston Martin DB9 in igralec, ki ga na koncu osvoji, sploh še nima vozniškega izpita. Astona Martina si je namreč v sklopu promocijske akcije Drive the Dream, priigral komaj 19-letni Poljak Marek Sosnowski, ki ni še niti začel opravljati vozniškega izpita.

Zagotovo bi si tudi vsak od nas želel delati prve kilometre na cestah prav v Astonu Martinu, a glede na to, da gre za mladega voznika, ki bo šele sedaj opravil svoj vozniški izpit, bo moral Marek samo zato, da bo svoj avto registriral in zavaroval, praktično osvojiti še turnir PartyPoker Monthly Million.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.