Šport
23 ogledov

Poljak brez izpita dobil Astona Martina!

Srečni Marek Sosnowski, še vedno brez izpita. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
S finalnim turnirjem se je pred dnevi zaključila promocijska akcija Drive the Dream, a takoj ko se je ena končala, so pri PartyPokru že predstavili dve novi promocijski akciji.

Med nas se tako vrača promocija Cash Runner, na svoj račun pa bodo v naslednjih tednih prišli tudi ljubitelji elektronike, saj bodo pri Partyu do konca novembra podelili kar osem telefonov iPhone 4s.

Promocija Drive the Dream dobila zmagovalca brez vozniškega izpita!
Pravzaprav drugačen razplet dogodkov skorajda ni bil mogoč. Organiziraš veliko promocijsko akcijo, katere glavna nagrada je avtomobil Aston Martin DB9 in igralec, ki ga na koncu osvoji, sploh še nima vozniškega izpita. Astona Martina si je namreč v sklopu promocijske akcije Drive the Dream, priigral komaj 19-letni Poljak Marek Sosnowski, ki ni še niti začel opravljati vozniškega izpita.

Zagotovo bi si tudi vsak od nas želel delati prve kilometre na cestah prav v Astonu Martinu, a glede na to, da gre za mladega voznika, ki bo šele sedaj opravil svoj vozniški izpit, bo moral Marek samo zato, da bo svoj avto registriral in zavaroval, praktično osvojiti še turnir PartyPoker Monthly Million.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.