Polom na SP odnesel nemško legendo

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovo po osemnajstih letih skupnega sodelovanja.
Oglej si celoten članek

S položaja direktorja Nemške nogometne zveze (DFB) je predčasno odstopil Oliver Bierhoff.

54-letni Bierhoff in DFB sta se o predčasni prekinitvi pogodbe, ki bi se sicer iztekla leta 2024, sporazumela štiri dni po slovesu nemške reprezentance po skupinskem delu svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju, so poročale tuje tiskovne agencije.

Presenetil Novinar hrvaškega zvezdnika ogovoril v slovenščini, tako je reagiral

Bierhoff, ki DFB zapušča po 18 letih sodelovanja, je v izjavi pojasnil, da s svojim odhodom odpira pot novim odločitvam.

"Nekatere odločitve, o katerih sem bil prepričan, niso bile pravilne. Nihče tega ne obžaluje bolj kot jaz. In za to prevzemam tudi odgovornost," je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa dejal Bierhoff.

V hudih težavah Srbija izpadla s prvenstva, zdaj se je nanjo spravila še Fifa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.