Polona oddala le dve igri

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Polona Hercog je v prvem kolu turnirja v Seulu Slovakinji Zuzani Kučovi oddala le dve igri (6:0, 6:2) in se brez večjih težav uvrstila v drugo kolo, kjer se bo pomerila s Španko Carlo Suarez Navarro.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je v prvem kolu turnirja WTA v Seulu zanesljivo premagala Slovakinjo Zuzano Kučovo s 6:0 in 6:2. Hercogovo v drugem kolu južnokorejskega turnirja z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev čaka Španka Carla Suarez Navarro, ki je ugnala Čehinjo Evo Birnerovo s 6:4 in 6:4.

"Po prihodu v Seul sem potrebovala nekaj dni, da sem se privadila na tukajšnje razmere, predvsem na časovno razliko. V ponedeljek je deževalo, temperature so se res spustile, bilo je tudi precej hladno in vetrovno. V prvem kolu sem igrala zelo solidno, napadalno od samega začetka, z veliko variacije, v drugo kolo sem se prebila brez večjih problemov. Po tekmi sem še malo vadila za naslednjo tekmo. V ponedeljek sem izgubila v dvojicah, dvoboju je bil zelo negotov, skupaj z Irino-Camelio pa sva imeli priložnost za zmago," je dejala Hercogova.

Hercogova je skupaj z Irino-Camelio Begu nastopila tudi v dvojicah, za slovensko-romunsko kombinacijo pa je bila usodna italijansko-španska naveza Francesca Schiavone-Maria Jose Martinez, ki je zmagala s 3:6, 7:5 in 10:8.

Seul, WTA (220.000 dolarjev), 1. kolo:

Polona Hercog (Slo) : Zuzana Kučova (Slk) 6:0, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.