Polona po treh urah v drugo kolo

Foto: Žurnal24 Polona Hercog se bo v nadaljevanju pomerila z zmagovalko dvoboja med Čehinjo Ive
Polona Hercog je uspešno začela nastope na turnirju WTA v Fesu. 68. igralka sveta je v prvem kolu po slabih treh urah ugnala Južnoafričanko Chanelle Scheepers (76. na lestvici WTA) s 6:7, 7:6 in 6:2.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog, ki je v drugem nizu že zaostajala z 0:3, a se nato vrnila v igro in na koncu vpisala prvo zmago v tretjem medsebojnem dvoboju s Scheepersovo, se bo v drugem kolu pomerila z Američanko Melanie Oudin. Dobro je igrala tudi v konkurenci dvojic. V uvodnem dvoboju je skupaj z Rusinjo Ksenijo Pervak premagala rusko navezo Alja Kudrjavceva/Arina Rodionova s 6:4, 1:6 in 10:6. V drugem kolu se bosta Hercogova in Pervakova pomerili s četrtima nosilkama, Hrvatico Darijo Jurak in Mervano Jugić-Salkić iz Bosne in Hercegovine.

Fes, WTA, 1. kolo:

Polona Hercog (Slo) : Chanelle Scheepers (JAR) 6:7 (8), 7:6 (1), 6:2

Polona Hercog/ Ksenija Pervak (Slo/Rus) : Alja Kudrjavceva/Arina Rodionova (Rus) 6:4, 1:6, 10:6.

Gasquet premočan za Kavčiča
Blaž Kavčič je nastope na teniškem turnirju ATP v Barceloni z nagradnim skladom skoraj dva milijona evrov končal v drugem kolu. V njem ga je premagal deveti nosilec, Francoz Richard Gasquet, ki je slavil s 6:3, 4:6 in 6:2. Kavčič je dvoboj zelo dobro začel in povedel z 2:0 v prvem nizu, a je Francozu hitro uspelo narediti preobrat. V drugem nizu je bil Kavčič najboljši v ključnih trenutkih, saj je v deseti igri z brejkom izid v nizih izenačil. V zadnjem nizu pa je Gasquet znova hitro dobil igro na začetni udarec Slovenca in nato prednost obdržal do konca dvoboja, ki je trajal slabi dve uri.

Barcelona, ATP, 2. kolo:

Richard Gasquet (Fra/9) : Blaž Kavčič (Slo) 6:3, 4:6, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.