Polonina krvnica utrpela poškodbo glave

Foto: EPA
Foto: EPA
Kanadčanka Eugenie Bouchard je zaradi poškodbe glave odpovedala udeležbo v konkurenci dvojic in mešanih dvojic na OP ZDA. Nastop v osmini finala posameznic je pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Kanadska tenisačica, ki je v drugem krogu zadnjega Grand Slama sezone izločila najboljši slovensko predstavnico Polono Hercog, je v petek padla v garderobi in si poškodovala glavo.
Foto: EPA Eugenie Bouchard Bouchardova je po nasvetu zdravniške službe, ki bdi nad njenim zdravstvenim stanjem, odpovedala nastop v dvojicah, kjer bi morala zaigrati z Eleno Vesnino, in mešanih dvojicah, kjer je združila moči z Nickom Kyrgiosom.

Vzhajajoča zvezda svetovnega tenisa, ki je v New Yorku naposled premagala krizo, s katero se je srečevala celotno letošnjo sezono, je v tretjem krogu premagala Dominiko Cibulkovo, v osmini finala pa jo čaka obračun z Roberto Vinci. Njen nastop za zdaj še ni potrjen.

''Eugenie Bouchard je odpovedala nastopa v ženskih in mešanih dvojicah na OP ZDA. Gospodična Bouchard je utrpela poškodbo glave, potem ko ji je spodrsnilo v garderobi. Razsežnosti poškodbe ugotavlja zdravniško osebje. Zdravniki so Bouchardovi svetovali, naj odpove sobotne nastope, ona pa je njihov nasvet upoštevala. Odločitve o tem, ali bo nastopila med posameznicami, še ni sprejela,'' je v uradni izjavi zapisal direktor turnirja David Brewer.

Bouchardova je lani zaigrala v finalu Wimbledona in priplezala do petega mesta na računalniški lestvici WTA. Potem ko je v lanski sezoni nastopila v štirih finalih, je v letošnji zapadla v veliko krizo. Po seriji izpadov v prvih krogih turnirjev, v katero spadata tudi poraza na OP Francije in sveti travi Wimbledona, se je v New Yorku prebila vse do četrtega kroga, kjer pa bi ji nastop lahko preprečil nesrečen splet okoliščin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.