"Ponosem sem in v čast mi je bilo“

Foto: EPA
Foto: EPA
Boris Denić, ki po petih letih zapušča mesto trenerja rokometne reprezentance, se zahvaljuje najožjim sodelavcem in igralcem.
Oglej si celoten članek

Včeraj je Boris Denić po petih letih zapustil funkcijo trenerja slovenske rokometne reprezentance. Denič, ki je tudi trener Maribor Branika, je z reprezentanco med drugim osvojil četrto mesto na svetovnem prvenstvu v Španiji leta 2013.

"Zahvalil bi se rad najožjim sodelavcem in igralcem“

Po včerajšnji kratki izjavi Rokometne zveze Slovenije (RZS), se je danes oglasil še Denić. V sporočilu za javnost je zapisal, da je ponosen na rezultate, ki jih je dosegel z reprezentanco in mu je bilo v čast, da je s strani vodstva RZS dobil priložnost biti selektor članske moške državne rokometne reprezentance.

Ni pa pozabil na sodelavci in igralce: "Ko po petih letih zapuščam funkcijo selektorja, bi se rad zahvalil najožjim sodelavcem v svojem strokovnemu štabu. V športu so zmage in porazi. Mislim, da je naše skupno delo prineslo več zmag. Največja zahvala gre mojim igralcem, ki sem jim vedno zaupal in jim zaupam še naprej,"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:03 8. Maj 2015.

    Ja Denič nevem,če to uspeh ,kar si naredo z ekipo !!!<br />Danes je t aekipa ,ki si jo pravkar zapustil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.