Šport
29 ogledov

"Ponosem sem in v čast mi je bilo“

boris denić slovenija rokomet sp katar 2015 EPA
Boris Denić, ki po petih letih zapušča mesto trenerja rokometne reprezentance, se zahvaljuje najožjim sodelavcem in igralcem.

Včeraj je Boris Denić po petih letih zapustil funkcijo trenerja slovenske rokometne reprezentance. Denič, ki je tudi trener Maribor Branika, je z reprezentanco med drugim osvojil četrto mesto na svetovnem prvenstvu v Španiji leta 2013.

"Zahvalil bi se rad najožjim sodelavcem in igralcem“

Po včerajšnji kratki izjavi Rokometne zveze Slovenije (RZS), se je danes oglasil še Denić. V sporočilu za javnost je zapisal, da je ponosen na rezultate, ki jih je dosegel z reprezentanco in mu je bilo v čast, da je s strani vodstva RZS dobil priložnost biti selektor članske moške državne rokometne reprezentance.

Ni pa pozabil na sodelavci in igralce: "Ko po petih letih zapuščam funkcijo selektorja, bi se rad zahvalil najožjim sodelavcem v svojem strokovnemu štabu. V športu so zmage in porazi. Mislim, da je naše skupno delo prineslo več zmag. Največja zahvala gre mojim igralcem, ki sem jim vedno zaupal in jim zaupam še naprej,"

Komentarjev 1
  • carli17 15:03 08.maj 2015.

    Ja Denič nevem,če to uspeh ,kar si naredo z ekipo !!!Danes je t aekipa ,ki si jo pravkar zapustil v rasulu in ti si na to ponosen !!adijo pamet še v MB boš dobo knižico po mojem