Ponudba za Bala razjezila Wengerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Dolgoletni trener Arsenala Arsene Wenger ne more razumeti, kako lahko Real Madrid za prestop Garetha Bala ponuja več kot 100 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je z vsakim dnem bližje podpisu z Garethom Balom, ki naj bi galaktike stal rekordnih 120 milijonov evrov. Trener Arsenala Arsene Wenger je prepričan, da španski prvoligaš krši predpise ''finančnega fair playa''.

''To je šala na račun 'finančnega fair playa'. Zdi se mi neverjetno, da je nogometni svet leto po uvedbi pravilnika povsem znorel. Sprašujem se, kakšen vpliv imajo pravila v nogometnem svetu? Zdi se, da je šlo na slabše,'' je povedal Wenger.

Trener topničarjev meni, da je Balov odhod slab za Premier ligo. ''Nikoli ni dobro, ko izgubiš vrhunskega igralca. Obenem je Britanec in verjamem, da je za Premier ligo pomembno, da zadrži najboljše igralce,'' je zaključil Francoz.

Bale ostal doma, vse bližje Realu

Totthenham je ugodil želji Garetha Bala in se na pripravljalno tekmo v Monaco odpravil brez prvega zvezdnika ekipe. Valižan je trenerju Adréju Villas-Boasu zatrdil, da ne želi odpotovati v kneževino, v primeru, da ga bodo v to prisilili, pa ne bo hotel igrati. Spurse v soboto čaka prijateljska tekma proti Monacu, medtem ko Bale v Londonu nadaljuje s pripravami na začetek sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.