Ponujajo mu milijon evrov, če ...

Foto: Epa
Edinson Cavani naj bi zavrnil velikodušno ponudbo lastnika Paris Saint-Germaina.
Oglej si celoten članek

Parižani se lahko pohvalio z odličnim uvodom v novo ligaško sezono, saj so v prvih sedmih krogih zabili 21 golov in z 19 točkami zasedajo vrh lestvice francoske Ligue 1

Kemija med zvezdniki francoskega prvoligaša v katarski lasti nikoli ni bila vprašljiva, a harmonijo v slačilnici še naprej onemogoča spor med Neymarjem in Edinsonom Cavanijem. Nogometaša se potegujeta za naziv uradnega izvajalca najstrožjih kazni.

Težave v raju Prepir Neymarja in Cavanija

Alves: Drži gofljo! "Messiju česa takšnega ne bi storil!"

Cavani se kljub prigovarjanju kluba ni pripravljen odreči temu privilegiju, zato se je v spor vmešal lastnik in predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi. Po poročanju El Paisa ima Cavani v pogodbi klavzulo, s katero bo zaslužil milijon evrov, če bo sezono končal kot najboljši strelec Ligue 1. Al-Khelaifi naj bi po pisanju istega časnika Urugvajcu ponudil izplačilo bonusa ne glede na to, koliko golov bo dosegel, a le v primeru, da izvajanje najstrožjih kazni prepusti Neymarju. Cavani je ponudbo zavrnil, piše El Pais.

Navedbe francoskega časnika je negiral Paris Saint-Germain, čigar predstavnik je za La Parisien dejal: "PSG formalno zanika, da je Cavaniju obljubil avtomatsko izplačilo bonusa, če se odpove enajstmetrovkam."

Parižane po sobotnem remiju z Montpellierjem (0:0) naslednji preizkus čaka v sredo, ko bo v drugem krogu Lige prvakov na Parku princev gostoval Bayern München.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.