Ponujajo mu najvišjo plačo v Evropi

Foto: EPA
Foto: EPA
Kapetan srbske košarkarske reprezentance Miloš Teodosić bo, če bo sprejel ponudbo svojega kluba CSKA za podaljšanje sodelovanja, postal najbolje plačani košarkar v Evropi.
Oglej si celoten članek

Moskovski klub je srbskemu košarkarju Milošu Teodosiću ponudil triletno podaljšanje pogodbe, ki je skupaj vredno 12 milijonov evrov. Pri CSKA so potrdili, da se dogovarjajo z igralcem, predsednik kluba Andrej Vatutin pa je dejal, da čakajo na odgovor Teodosića.

Teodosić ima sicer tudi veliko ponudb iz lige NBA, zanj se zanimajo predvsem pri Miamiju, Brooklynu, Utahu in Sacramentu. Če bi se odločil za selitev, bi zanesljivo zaslužil še precej več kot v Moskvi, saj naj bi mu po predvidevanjih ti klubi lahko ponudili med 25 in 30 milijoni dolarjev za tri leta zvestobe.

V Moskvi je Teodosić odigral zadnjih šest sezon, v prejšnji je s klubom tudi zmagal v evroligi. Pred selitvijo v Rusijo pa je igral za Olympiakos ter domača kluba Borac in FMP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.