Šport > Košarka
132 ogledov

Ponujajo mu najvišjo plačo v Evropi

Miloš Teodosić EPA
Kapetan srbske košarkarske reprezentance Miloš Teodosić bo, če bo sprejel ponudbo svojega kluba CSKA za podaljšanje sodelovanja, postal najbolje plačani košarkar v Evropi.

Moskovski klub je srbskemu košarkarju Milošu Teodosiću ponudil triletno podaljšanje pogodbe, ki je skupaj vredno 12 milijonov evrov. Pri CSKA so potrdili, da se dogovarjajo z igralcem, predsednik kluba Andrej Vatutin pa je dejal, da čakajo na odgovor Teodosića.

Teodosić ima sicer tudi veliko ponudb iz lige NBA, zanj se zanimajo predvsem pri Miamiju, Brooklynu, Utahu in Sacramentu. Če bi se odločil za selitev, bi zanesljivo zaslužil še precej več kot v Moskvi, saj naj bi mu po predvidevanjih ti klubi lahko ponudili med 25 in 30 milijoni dolarjev za tri leta zvestobe.

V Moskvi je Teodosić odigral zadnjih šest sezon, v prejšnji je s klubom tudi zmagal v evroligi. Pred selitvijo v Rusijo pa je igral za Olympiakos ter domača kluba Borac in FMP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.