Popoln preobrat v primeru Garetha Bala

Foto: Epa gareth bale zinedine zidane
Potem ko ga je Zinedine Zidane takorekoč podil iz kluba, je zgodba dobila nepričakovan preobrat.
Oglej si celoten članek

Francoski strateg na klopi belega balet je med poletnimi pripravami dvignil ogromno prahu z izjavo, da bi se želel po hitrem postopku znebiti nekoč najdražjega igralca na svetu Garetha Bala.

"Čim prej, tem bolje," je o prestopu Valižana izjavil Zinedine Zidane.

Bale ni zaigral na prijateljski tekmi z RB Salzburg, prav tako se ni udeležil potovanja v Nemčijo, kjer se je kraljevi klub udeležil turnirja Audi Cup.

Medtem ko so nogometaši Reala v trening centru Valdebebas pripravljali taktične strategije in vpijali Zidanove modrosti, je bil Bale prepuščen individualnemu delu. To se je vleklo več ednov, nato pa so se stvari nenadoma obrnile na glavo.

Čeprav se je zdelo, da Bale pod nobenim pogojem nima prihodnosti v Madridu, se je s poškodbo Edena Hazarda vse spremenilo. "Bale bo ostal z nami," je po tekmi s Celto, na kateri je Bale odigral 75 minut, povedal Zidane.

"Vsi skupaj moramo ohraniti pozitivno miselnost. Osredotočiti se moramo na sezono, ki je pred nami. Hazardova poškodba je bila smola za nas, vendar to ni vplivalo na odločitev, da bo Bale zaigral v začetni enajsterici," je dodal francoski strateg.

Balova prihodnost je bila vroča tema poletnega prestopnega roka,  vendar bo 30-letnik, kot vse kaže, ostal član Real Madrida.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.