Šok v Memphisu: tekmo prekinili, gledalce evakuirali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po koncu tretje četrtine se je v dvorani FedEx Forum, kjer domuje ekipa Memphis Grizzlies, sprožil lažni požarni alarm.
Oglej si celoten članek

Pripravljalna tekma košarkarske lige NBA med Memphis Grizzlies in prvaki Milwaukee Bucks je bila prekinjena zaradi požarnega alarma, ki se je sprožil po koncu tretje četrtine. 

Dvoboj se je po treh četrtinah končal s 87:77 v korist Memphisa, preden so morali gledalci zapustiti dvorano zaradi požarnega alarma. Po dobri uri se je vodstvo lige v dogovoru z obema moštvoma odločilo, da zadnje četrtine ne bodo odigrali.

Foto: Profimedia jordan nwora milwaukee bucks

Prave nevarnosti za gledalce, košarkarje in druge prisotne v dvorani ni bilo. Kot se je izkazalo, se je v prostorih, ki obiskovalcem niso dostopni, iz neznanega razloga sprožil eden izmed požarnih škropilnikov, kar je botrovalo zvočnemu opozorilu. 

Liga NBA je v uradni izjavi sporočila, da so se za odpoved tekme odločili v interesu varnosti košarkarjev, ki bi za preostalih 12 minut igre morali še enkrat opraviti vse formalnosti ogrevanja in druge protokole za varno izvedbo obračuna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.