Popolno mesto za popolno darilo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gareth Bale je z žogo, s katero je dosegel štiri gole ob zmagi nad Rayem Vallecanom (10:2), okrasil svojo božično jelko.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v 16. krogu španske La Lige doma premagal Rayo Vallecano (10:2). Gareth Bale je dosegel štiri zadetke, med strelce pa so se vpisali še Cristiano Ronaldo (2x), Karim Benzema (3x) in Danilo

Galaktiki imajo s tekmo več dve točki zaostanka za vodilno Barcelono, ki se je pretekli konec tedna mudila na Japonskem. Madridčani so obenem znižali zaostanek za mestnim tekmecem Atlético Madridom, ki je izgubil na gostovanju v Málagi (1:0).

Bale je v letošnji sezoni španskega prvenstva dosegel osem golov, od tega šest na zadnjih štirih tekmah. Po zmagi na Santiago Bernabéuu je domov odnesel spominek, ki ga je proglasil za ''popolno božično darilo''.

Okroglo usnje je na vrhu skrbno okrašene jelke nadomestilo tradicionalno božično zvezdo. ''Pika na i. Ljubo doma, kdor ga ima,'' je na Twitterju zapisal Valižan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.