Popovič pred ZDA: "Želim si 5:0 ali 6:0"

Kot uvod v prijateljsko nogometno tekmo Slovenije in ZDA je v Ljubljani potekalo nogometno-poslovno srečanje v organizaciji Nogometne zveze Slovenije in Ameriške gospodarske zbornice. Kakšna je njihova napoved pred tekmo, smo pobarali tri slovenske župane. "Stožice niso daleč od Kamnika. Domov lahko poleti greš tudi peš," nam je zagotovil kamniški Marjan Šarec.
Oglej si celoten članek

"Nogomet je v teh težkih časih ena redkih stvari, ki združuje Slovence in jih navdaja s ponosom in to nam mora pomeniti veliko," je med drugim dejal Aleksander Čeferin, predsednik Nogometne zveze Slovenije. Gostom je seveda zaželel čudovito počutje v Sloveniji, fer tekmo, obilico pozitivne energije, prav nobene poškodbe, vendar: "Moram pa reči, da upam tudi na zmago Slovenije."

Srečanje, ki so se ga udeležili tudi Jože Mermal, Peter Čeferin, Roman Volčič, Sašo Udovič in drugi, povezoval pa ga je Dani Bavec, je minilo v sproščenem vzdušju, čeprav je bilo zasnovano s ščepcem glamurja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:01 18. November 2011.

    Iz Kamnika do Ljubljane je enako kilometrov. Pa naj tam tudi ostane. Namesto za Slovenski nogomet, naj se raje zanima …

  • 09:24 15. November 2011.

    "Serpentinšek" naj začne biti župan (če je že kandidiral) in ne klovn/glumač. Odkar je nastopil županski mandat, se je v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.