Šport > Nogomet
21 ogledov

Popovič pred ZDA: "Želim si 5:0 ali 6:0"

Župan Boris Popovič je zbrane pozdravil tudi na prvi uradni tekmi proti Olimpiji Žurnal24 main
Kot uvod v prijateljsko nogometno tekmo Slovenije in ZDA je v Ljubljani potekalo nogometno-poslovno srečanje v organizaciji Nogometne zveze Slovenije in Ameriške gospodarske zbornice. Kakšna je njihova napoved pred tekmo, smo pobarali tri slovenske župane. "Stožice niso daleč od Kamnika. Domov lahko poleti greš tudi peš," nam je zagotovil kamniški Marjan Šarec.

"Nogomet je v teh težkih časih ena redkih stvari, ki združuje Slovence in jih navdaja s ponosom in to nam mora pomeniti veliko," je med drugim dejal Aleksander Čeferin, predsednik Nogometne zveze Slovenije. Gostom je seveda zaželel čudovito počutje v Sloveniji, fer tekmo, obilico pozitivne energije, prav nobene poškodbe, vendar: "Moram pa reči, da upam tudi na zmago Slovenije."

Srečanje, ki so se ga udeležili tudi Jože Mermal, Peter Čeferin, Roman Volčič, Sašo Udovič in drugi, povezoval pa ga je Dani Bavec, je minilo v sproščenem vzdušju, čeprav je bilo zasnovano s ščepcem glamurja.

Komentarjev 2
  • janko 08:01 18.november 2011.

    Iz Kamnika do Ljubljane je enako kilometrov. Pa naj tam tudi ostane. Namesto za Slovenski nogomet, naj se raje zanima za Kamniškega. Ne pa, da Radomljani učijo nogomet po Kamniških šolah......

  • Naglas 09:24 15.november 2011.

    "Serpentinšek" naj začne biti župan (če je že kandidiral) in ne klovn/glumač. Odkar je nastopil županski mandat, se je v Kamniku kar vse ustavilo ... no, dokončala so se dela, ki jih je prejšnji župan začel.