Popović zavihal rokave

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po odhodih trenerja Rodolfa Vanolija ter vezistov Domna Črnigoja in Marka Krivičiča kadrovskih sprememb na Bonifiki očitno še ni konec.
Oglej si celoten članek

Koprski župan Boris Popovič je v skladu z napovedmi očitno že zavihal rokave in začel s kadrovsko čistko v pisarnah koprskega prvoligaša. Po poročanju Primorskih novic naj bi bil ravno župan najbolj "zaslužen" za prekinitev sodelovanja s trenerjem Rodolfom Vanolijem, klub je že zapustil tudi športni direktor Matej Mavrič Rožič, pred izhodnimi vrati je Andrej Poljšak, predsednik Ante Guberac pa svojo funkcijo opravlja le še formalno.

Lahkega dela nima niti novi trener Nedžad Okčić, ki ima trenutno na razpolago okrnjeno zasedbo: "Na treningu sem včeraj imel le enajst igralcev in dva vratarja, prihodnji teden se bosta vrnila mlada reprezentanta Šme in Štulac. Manevrskega prostora za spremembe v ekipi je malo, samozavest igralcev je padla. Potrebovali bi več časa za delo in spremembe, toda morali se bomo prilagoditi realnosti. Na trgu je še nekaj prostih igralcev, vendar je vprašanje, kako smiselno je prehitro odločanje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.