Šport
57 ogledov

Popović zavihal rokave

koper Anže Petkovšek
Po odhodih trenerja Rodolfa Vanolija ter vezistov Domna Črnigoja in Marka Krivičiča kadrovskih sprememb na Bonifiki očitno še ni konec.

Koprski župan Boris Popovič je v skladu z napovedmi očitno že zavihal rokave in začel s kadrovsko čistko v pisarnah koprskega prvoligaša. Po poročanju Primorskih novic naj bi bil ravno župan najbolj "zaslužen" za prekinitev sodelovanja s trenerjem Rodolfom Vanolijem, klub je že zapustil tudi športni direktor Matej Mavrič Rožič, pred izhodnimi vrati je Andrej Poljšak, predsednik Ante Guberac pa svojo funkcijo opravlja le še formalno.

Lahkega dela nima niti novi trener Nedžad Okčić, ki ima trenutno na razpolago okrnjeno zasedbo: "Na treningu sem včeraj imel le enajst igralcev in dva vratarja, prihodnji teden se bosta vrnila mlada reprezentanta Šme in Štulac. Manevrskega prostora za spremembe v ekipi je malo, samozavest igralcev je padla. Potrebovali bi več časa za delo in spremembe, toda morali se bomo prilagoditi realnosti. Na trgu je še nekaj prostih igralcev, vendar je vprašanje, kako smiselno je prehitro odločanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.