Poravnati stare račune

Foto: Žurnal24 Prvi dvoboj je dobil Sandi Borojević, se bo Miran Fabjan uspel maščevati?
Na zurnal24.si nadaljujemo s predstavitvijo borcev, ki se bodo v soboto v Hali Tivoli pomerili za naslov prvaka WFC. Tokrat bomo podrobneje predstavili Mirana Fabjana in Sandija Borojevića.
Oglej si celoten članek

Miran Fabjan in Sandi Borojević sta slovenska borca, ki se dobro poznata, med njima pa je še kar nekaj neporavnanih računov. V ringu sta se namreč spopadla že pred dvema letoma, ko je zmagovalno roko v zrak po odločitvi sodnikov dvignil Borojević. Fabjan zdaj napoveduje maščevanje in si je iskreno želel Borojevića kot nasprotnika v četrtfinalni borbi. Zmagovalec takratnega dvoboja zatrjuje, da je nasprotniku takrat prizanesel, tokrat pa bo dal vse od sebe, da borbo predčasno konča. Čigave besede stojijo na trdnejših temeljih, bomo videli v soboto v Hali Tivoli. Na turnirju osmerice bodo Borojeviću in Fabjanu družbo delali še rojaki Dejan Madjarević, Matej Bregar, Ivan Budimir, Rožle Jazbinšek, Srb Zoran Bačulov in Hrvat Nenad Sančić.

Sandi Borojević:


Miran Fabjan:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.