Šport
83 ogledov

Poravnati stare račune

Prvi dvoboj je dobil Sandi Borojević, se bo Miran Fabjan uspel maščevati? Žurnal24 main
Na zurnal24.si nadaljujemo s predstavitvijo borcev, ki se bodo v soboto v Hali Tivoli pomerili za naslov prvaka WFC. Tokrat bomo podrobneje predstavili Mirana Fabjana in Sandija Borojevića.

Miran Fabjan in Sandi Borojević sta slovenska borca, ki se dobro poznata, med njima pa je še kar nekaj neporavnanih računov. V ringu sta se namreč spopadla že pred dvema letoma, ko je zmagovalno roko v zrak po odločitvi sodnikov dvignil Borojević. Fabjan zdaj napoveduje maščevanje in si je iskreno želel Borojevića kot nasprotnika v četrtfinalni borbi. Zmagovalec takratnega dvoboja zatrjuje, da je nasprotniku takrat prizanesel, tokrat pa bo dal vse od sebe, da borbo predčasno konča. Čigave besede stojijo na trdnejših temeljih, bomo videli v soboto v Hali Tivoli. Na turnirju osmerice bodo Borojeviću in Fabjanu družbo delali še rojaki Dejan Madjarević, Matej Bregar, Ivan Budimir, Rožle Jazbinšek, Srb Zoran Bačulov in Hrvat Nenad Sančić.

Sandi Borojević:


Miran Fabjan:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.